• Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Hello!

Mezelf met kunstwerk, realistische tekening
20-06-’21

Heeihoi wat leuk dat je op mijn site bent!

Eerst vertel ik wat meer over mijzelf, wie ik ben en waarom ik begonnen ben met mijn eigen bedrijf. Onder het kopje Get to know me heb ik een aparte blog gemaakt over een kijkje in mijn leven. Hier ga ik wat dieper in op mijn gezondheid.

Mijn naam is Marousha Dries en ik ben 24 jaar. Mensen omschrijven mij als een creatieve, leergierige en vrolijke meid. Zo werk ik graag aan allerlei creatieve projecten en hou van nieuwe dingen leren. Tekenen, schilderen, kleien tot aan kaarten ontwerpen en sieraden maken van giethars. Ik heb de afgelopen jaren en van mijn studies veel geleerd. Zo heb ik ervaringen met het ontwerpen van grafische opdrachten (posters, visitekaartje, logo’s). Maar ook met audiovisuele opdrachten (filmen, (3D) animatie). Hier maakte ik veel gebruik van verschillende Adobe programma’s.

Na mijn MBO diploma ging mijn gezondheid achteruit. Eind 2019 bleek dat ik vitamine B12 tekort kwam. Dit werd aangevuld met wekelijkse injecties. Alleen mijn klachten bleven aanwezig. Mijn vermoeidheid was het ergste. Om het verhaal nu niet lang te maken, vertel ik het in het kort. Na veel ziekenhuisbezoeken en stress kwam ik niet van mijn klachten af. Niemand kon echt een conclusie geven en alles bleek goed met me te zijn. 

Augustus 2020 ben ik contact gekomen met een Medisch Centrum die gespecialiseerd zijn in CVS/ME (chronisch vermoeidheidssyndroom). Begin 2021 is er een diagnose gesteld dat ik CVS/ME en POTS heb. Dit was een harde klap. Alles wat ik vroeger deed, mijn dagelijkse bezigheden, lukt niet meer zoals ik gewend ben. Ik ben letterlijk te moe/uitgeput om activiteiten te doen. Simpelweg het halen van boodschappen gaat niet zonder slag of stoot. 

Voor nu genoeg over mijn gezondheid ;). Hier ga ik dieper op in, in mijn blog

Begin 2021 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Het doel is om mensen blij te maken met een uniek kunstwerk waarbij ik mijn creativiteit in kwijt kan. Iets waar ik mijn skills en energie in wil steken. 

Aangezien mijn toekomst totaal anders uitpakt dan gedacht, ging ik opzoek naar een tussenweg. Een weg waar ik creatief kan zijn, iets unieks maken waar mensen blij van worden en dat ik het lichamelijk aan kan. En zo is er dit ontstaan!

Geef een reactie